Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

01
Sun, Oct
101 New Articles

VIDEO | Profesorul universitar Vasile Dâncu îl susţine pe inginerul Răzvan Ciortea pentru Senatul României (P)

PSD
Typography

Candidaţii de pe primele două locuri din partea PSD Cluj pentru Senatul României - profesor universitar Vasile Dâncu şi inginer Răzvan Ciortea - au fost împreună la Turda pentru a le transmite turdenilor că au posibilitatea unei alegeri valide pentru un viitor mai bun.

“Sunt sigur că împreună vom putea să facem ceva pentru comunitatea dumneavoastră şi pentru judeţul Cluj în Parlamentul României” îşi exprima convingerea Vasile Dâncu, cel acre a anunţat că îl susţine pe turdeanul Răzvan Ciortea pentru un loc în Senatul României.

Explicând că Partidul Social Democrat este unul reformat, schimbat, carte lucrează pentru reconstrucţia României, Vasile Dâncu îi invită pe turdeni ca în 6 decembrie să voteze pentru redeschiderea şcolilor, refacerea sistemului sanitar, pentru mărirea pensiilor şi alocaţiilor iar cadrele didactice să îşi recâştige demnitatea.

“Vă aşteptăm pentru ca să revenim la normalitate!” a conchis profesoruzl universitar Vasile Dâncu.

 

Material publicitar la comanda PSD
BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS