Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

10
Wed, Aug
64 New Articles

Cristian Felezeu a părăsit PNL, din motive de primire a pesediştilor în partid. Ce va face în continuare?

PNL
Typography

Consilierul local Cristian Felezeu, cu o activitate de 29 de ani în cadrul Partidului Naţional Liberal, a plecat din PNL şi din consiliul local al municipiului Turda din motive pe care le explică într-un comunicat de presă.

Subsemnatul FELEZEU CRISTIAN GEORGE , avand calitatea de consilier local al municipiului Turda pentru mandatul 2016-2020 ,ales pe listele Partidului National Liberal ,va informez ca in sedinta consiliului local al mun Turda din data de 30.07.2020 mi-am inaintat demisia din cadrul consiliului local al mun.Turda incepand cu data de 01.08.2020.
Ca urmare a  demisiei din Partidul National Liberal,dupa o activitate de aproape 29 de ani ,in urma nerespectarii de catre conducerea organizatiei PNL Turda si a conducerii organizatiei judetene PNL CLUJ a deciziei Biroului Politic al PNL nr.25/12.08.2019 (respectiv interdictia primirii de membrii PSD in PNL), si in conformitate cu prevederile Codului Administrativ art.204,pct.2,lit.a,j mi-am inaintat demisia din consiliul local al mun.Turda.
In decursul acestui mandat am luptat pentru respectarea legii, a drepturilor cetatenilor mun. Turda, pentru transparenta in cheltuirea banului public si am sprijinit toate proiectele pentru dezvoltarea municipiului Turda.
In toata activitatea politica si administrativa m-am ghidat dupa principiul “ALESUL LOCAL ESTE IN SLUJBA CETATEANULUI” si mi-am pastrat DEMNITATEA SI VERTICALITATEA in ciuda presiunilor la care am fost supus.
Ii asigur pe cetatenii mun.Turda ca voi fi in continuare alaturi de ei si voi lupta pentru binele si dezvoltarea acestui oras.
Sa fim TOTI PENTRU  TURDA ”ORASUL IN CARE ITI PLACE SA LOCUIESTI”

Cu stima si consideratie
Ing. Felezeu Cristian George
31.07.2020

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS