Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

08
Wed, May

Numărul său norocos: 15! Adică 1,15 mg/l alcool pur în aerul respirat, la ora 15. Atunci l-a prins poliţia la volan în zona Piaţa Romană

Aiţilop
Tools
Typography

La data de 5 februarie a.c., în jurul orei 15.00, polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Turda au depistat un conducător auto în vârstă de 37 de ani, din municipiul Turda, în timp ce se deplasa pe strada Piața Romană, deși se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Testarea cu aparatul etilotest a relevat o concentrație de 1.15 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care, acesta a fost condus la o unitate medicală în vederea recoltării probelor biologice pentru stabilirea alcoolemiei.

În cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, fapta prevăzută și pedepsită de Codul penal.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS