Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

18
Sat, May

Tânăr de 19 ani prins conducând, fără permis de conducere, prin Băişoara

Aiţilop
Tools
Typography

La data de 17 iunie a.c., în jurul orei 19.40, poliţiştii din cadrul Secției 9 Poliție Rurală Turda au depistat un conducător auto de 19 ani, din comuna Băişoara, în timp ce se deplasa pe DC85, în localitatea Băișoara, fără a deține permis de conducere.

Poliţiştii au procedat la testarea acestuia cu aparatul etilotest, rezultând o concentraţie de peste 0.60 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui autovehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanţe, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul penal.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS