Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

18
Sat, May
84 New Articles

Campania de conștientizare din cadrul Studioului Civic atinge un impact de aproape un milion!

Diverse
Tools
Typography

Ziua Mondială a Sănătății Mintale a adus cu sine o metodă inovativă de celebrare. AMoS ED a organizat pentru tinerii turdeni un concurs de videoclipuri sub formă de campanie națională de conștientizare, ci anume Studioul Civic.

Studioul Civic este un proiect finanțat prin programul Start ONG, lansat de Kaufland România și implementat de asociația Act for Tomorrow.

"Am vrut să sărbătorim această zi printr-o manieră inovativă, de impact, scopul nostru suprem fiind răspândirea importanței conștientizării sănătății mintale, așa ca ce metoda mai bună de a face asta decât printr-un concurs de videouri care transmit mesajul dorit."

După o săptămână intensă de promovare din partea echipelor, trei dintre ele s-au remarcat prin numărul de reacții acumulate la videoclip, fiind declarate câștigătoare. Locul 1 a fost câștigat de echipa formată din Bothază Brianna , Coc Casandra și Iova Călina cu un număr de 1.3 mii de reacții. Locul 2 a fost câștigat de Cazacu Alexandru , Cristurean Alexia și Suciu Bianca, iar locul 3 a fost câștigat de Bakos Emma , Hidișan Denisa și Popa Antonia.

Felicităm toate echipele pentru efortul depus și le mulțumim pentru interesul acordat creșterii conștientizării asupra problemelor ce afectează psihicul uman și cum implicarea civică ne poate menține sănătatea mintală la un nivel optim. Datorită lor, campania a ajuns la un impact de 714.447 și a reușit să își îndeplinească scopul!

Start ONG este un program lansat de Kaufland România și implementat de Asociația Act for Tomorrow. Domeniile vizate sunt: educație, sănătate, mediu, social și cultură. Valoarea totală a programului este de 500.000 euro. Programul Start ONG este cel mai simplificat instrument de finanțare comunitară destinat ONG-urilor tinere, instituțiilor non-administrative și grupurilor informale/de inițiativă.

Ovidiu Damian (Coordonator Proiect) – 0751232626, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS