Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

03
Fri, May
101 New Articles

Concurs de scriere de eseuri adresat tinerilor liceeni organizat de Asociaţia pentru Mobilitate Socială şi Educaţie Democratică. TurdaNews se implică prin oferirea de cărţi câştigătorilor

Diverse
Tools
Typography

Asociația pentru Mobilitate Socială și Educație Democratică a inițiat un Concurs de Scriere de Eseuri pentru liceeni în parteneriat cu TurdaNews, care îi va premia pe cei mai talentați scriitori din cadrul acestuia.

Inițiativa de a organiza acest concurs a venit în momentul în care tinerii din AMoS ED au realizat că există mulți liceeni care au o pasiune pentru scris care este prea puțin valorificată în anii lor de liceu înafara mediului academic. În cadrul concursului, tinerii vor răspunde într-un eseu de 2000 de caractere la o întrebare de actualitate pentru generația lor: "Cum îți alegi eroii într-o lume în care influencerii fac cel mai mult zgomot?". Influencerii sunt persoanele care au o puternică influență pe rețelele de socializare la momentul actual și pot influența puternic mentalitatea tinerilor, ca urmare organizatorii au considerat că părerea lor referitor la "de cine ne lăsăm în ziua de astăzi inspirați" este de o importanță deosebită. Jurizarea eseurilor va fi realizată de o comisie formată din profesori din Turda, care au susținut inițiativa AMoS ED. În urma jurizării vor fi alese 3 dintre cele mai bune eseuri, iar ordinea locurilor I, II și III va fi decisă prin votul publicului, în etapa finală a concursului.

În susținerea tinerilor cu potențial în ceea ce privește formularea de idei și opinii vine și TurdaNews care îi va premia pe cei mai talentați liceeni cu vouchere în valoare de 250, 150 și 100 de RON la Cărturești, pentru a încuraja pasiunea generației tinere pentru a scrie și a citi.

Înscrierile la concurs mai sunt deschise până pe data de 4 februarie pentru tinerii pasionați de scris. Pentru a afla mai multe detalii despre acesta, puteți accesa regulamentul concursului: https://docs.google.com/document/d/1rWKL5HmLvxE6pdvjpU_8P-em6yJLmYs3f7b7MqlsVqM/edit?fbclid=IwAR2HvFld21J8MpTRKdWWbqqOAqzSAdaFkuj_-eCqX950S2Wth7Qxe96KhTw

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS