Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

25
Thu, Apr
112 New Articles

Cristian Matei: “Potrivit declarațiilor Președintelui României, toți elevii turdeni vor începe fizic școala începând cu data de 8 februarie”

Diverse
Tools
Typography

Primarul municipiului Turda, Cristian Matei, a adus precizări, pe facebook, referitor la cele mai recente decizii luarte de guvernanţi privind reluarea cursurilor în instituţiile de învăţământ începând cu data de 8 februarie 2021.

Iată postarea primarului turdean, completată cu asigurările venite din partea administraţiei locale privind siguranţa elevilor:

Turda aflându-se în scenariul verde, cu o incidență de sub 1 la mia de locuitori, se încadrează în scenariul în care toți copiii vor merge fizic la grădiniță și la școală, adică vor reintra în clase toți cei din învățământul primar, gimnazial și liceal.Vă asigurăm că facem toate demersurile ca unitățile de învățământ să fie pregătite și să îi întâmpinăm pe copii în cele mai bune condiții de igienă și de siguranță. De asemenea, așteptăm să vedem care vor fi regulile impuse și vă vom transmite toate informațiile necesare.
Consider că acest pas este unul extraordinar, un moment pe care îl așteptam de mult timp și care ne face să fim optimiști că încet, încet, lucrurile revin la normal. Este datoria noastră să ne protejăm în continuare atât pe noi, cât și pe cei din jurul nostru și să facem tot ce ne stă în putere pentru a înfrânge această pandemie.
Consider că deschiderea școlilor este un lucru absolut necesar și mă bucur că împreună am reușit să aducem Turda în scenariul verde, astfel încât toți elevii turdeni să se poată întoarce la normalitate, să se poată întoarce la școală.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS