Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

11
Sat, May
82 New Articles

Website-ul Asociației ACTIV PENTRU TINE gata de lansare!

Social
Tools
Typography

După o perioadă de peste un an de activitate, Asociația Activ Pentru Tine a lansat oficial website-ul www.activpentrutine.ro în cadrul proiectului „WebActiv.

Proiectul a avut în vedere finalizatea unui website-ului care să devină un bun indicator al acțiunilor și scopurilor acesteia. Informații complete despre proiectele ACTIVe se pot vizualiza alături de impactul, beneficiarii și partenerii implicați.

S-a ținut cont de păstrarea unui vizual adecvat, urmărind toate indicațiile primite de la traineri pe parcursul programului #CrestemONGuri, program de care a beneficiat asociația în trecut. S-a ales o imagine unitară și în concordanță cu scopul organizației. Design-ul final arătând profesionalism și prezența unei relatări clare a impactului creat în comunitate.

Au fost integrate metode de plată care să creeze un proces simplu de susținere din exterior a cauzelor. De asemenea, diferite metode de implicare sunt menționate atât pentru persoane fizice cât și pentru persoane juridice.

Prezența unei pagini de blog va ajuta strategia de transparență și comunicare cu cei din comunitate, asociația plănuind articole de informare pe parcursul activității acesteia.

Rezultatul pe care s-a bazat proiectul a fost în primul rând o vizibilitate mai mare a cauzelor Activ Pentru Tine, susținere în acțiunile ce urmează a fi întreprinse, transparență și credibilitate. Prin accesarea ușoara a website-ului se va putea atrage un număr mai mare de parteneri, colaboratori, voluntari, sponsori sau susținători.

Proiectul WebActiv este derulat de Asociația Activ Pentru Tine și finanțat prin programul În Stare de Bine, susținut de Kaufland România și implementat de Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile.

*****

Despre Asociația ACTIV PENTRU TINE
Asociația Activ Pentru Tine, înființată în 2021, are ca obiectiv educarea și formarea comunității, pentru îmbunătățirea calității vieții și creșterea nivelului de integrare socială. Până în acest moment asociația a ajutat 100 de persoane în nevoie, a dus 25 copii nevoiași în tabără, a ajutat 50 de ucrainieni și a ținut ateliere de educație emoțională pentru 60 de copii.
Pentru mai multe informații, accesați:
Facebook @ActivPentruTine
Instagram @ActivPentruTine
Website-ul www.activpentrutine.ro 

Despre programul În Stare de Bine
În Stare de Bine este un program anual de finanțare ce oferă granturi nerambursabile în valoare totală de 1 milion de euro pe an organizațiilor neguvernamentale din România. Programul este implementat de Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile, cu susținerea financiară a Kaufland România.
Obiectivul programului este creșterea calității vieții locuitorilor din comunitățile rurale și urbane prin sprijinirea inițiativelor care au un impact pozitiv în trei domenii esențiale – cultura, sportul și viața sănătoasă – și care se adresează grupurilor vulnerabile și comunităților din care acestea fac parte.
În acest an, în mod excepțional, criza umanitară din Ucraina a determinat reorientarea parțială a programului către sprijinirea migranților și refugiaților alungați de război din țara vecină.
Pentru mai informații, accesați www.instaredebine.ro.

Despre Kaufland România
Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu 1.300 de magazine în 8 țări, 132.000 de angajați și o rețea de 149 de magazine în România. Asumarea responsabilității ecologice și sociale este un aspect esențial al politicii corporative Kaufland. Crezul companiei constă în ideea că lumea poate fi un loc mai bun prin implicarea fiecăruia, de aceea, în 2018, Kaufland a dezvoltat platforma „Implicarea face diferența”, sub umbrela căreia sunt comunicate toate acțiunile de responsabilitate socială. Cea mai mare parte a proiectelor CSR ale companiei sunt desfășurate în parteneriat cu asociații nonguvernamentale regionale sau naționale și urmăresc implementarea de programe sociale complexe ce se adresează unor grupuri mari de beneficiari.
Pentru mai multe detalii vizitați www.kaufland.ro.

Despre Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile
Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile (FDSC) este o organizație neguvernamentală, independentă, înființată în anul 1994, care promovează o societate civilă puternică și sustenabilă, ce contribuie la apărarea valorilor democratice prin sprijinirea actorilor societății civile, mobilizarea de resurse, încurajarea unui mediu favorabil și întărirea cooperării cu celelalte sectoare.
Mai multe detalii sunt disponibile la www.fdsc.ro.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS