Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

06
Mon, May
93 New Articles

TURDA: Spectacol de colinde pe 12.12.12

Eveniment
Tools
Typography

Pentru data de 12 decembrie 2012, Asociaţia "Turda Tin", Primăria Turda şi Consiliul Local Turda au pus mână de la mână şi au organizat - în colaborare cu Teatrul Municipal Turda - un concert de colinde.

Desfăşurat azi, 12 decembrie, cu începere de la orele 17.00, evenimentul a adunat pe scena Teatrului Municipal Turda elevi de la mai multe instituţii de învăţământ din municipiu, elevi care au fost coordonaţi şi îndrumaţi de cadre didactice.
Astfel, elevii de la Colegiul Naţional "Mihai Viteazul" au fost coordonaţi de Daniela Bulgarov, Ioana Sârb a coordonat elevii Colegiului Tehnic Turda, elevii Liceului Teoretic "Liviu Rebreanu" au beneficiat de îndrumarea lui Carmen Avramescu, de cei de la Şcoala "Horea, Cloşca şi Crişan" s-a ocupat Carmen Ţandea, în timp ce Mariei Ienei i-a revenit responsabilitatea de a-i îndruma pe elevii de la Şcoala "Ioan Opriş".
Părintele Sebastian Zăhan, cel care s-a implicat în organizarea spectacolului de la Teatrul Municipal Turda, a precizat că a şi ajutat cadrele didactice să pregătească - din punct de vedere muzical - elevii pentru spectacol.
La final, părintele Sebastian Zăhan i-a chemat pe toţi participanţii pe scenă şi, pentru că era ziua de naştere a doi dintre interpreţi - Sebastian (taragotist din orchestră) şi Anamaria (una dintre elevele participante) - toţi cei de pe scenă împreună cu cei din sală le-au cântat "La mulţi ani".
Şi înainte ca toţi elevii, împreună cu orchestra, să înceapă să colinde - chiar împreună cu cei din sală - părintele Sebastian Zăhan a dorit să mulţumească şi orchestrei cu care colaborează de multă vreme şi care e formată din Sebastian Zăhan (taragot), Nelu Chercedi (acordeon), Lucian Soporan (saxofon) şi Mircea Nan (orgă). Mulţumirile era necesar a fi adresate - în opinia părintelui Sebastian Zăhan - orchestrei care, la rândul său, a contribuit la reuşita unui spectacol prin care nu s-a dorit altceva decât promovarea tradişiilor, a obiceiurilor româneşti de crăciun.  

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS