Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

04
Sat, May
101 New Articles

Compact a facut spectacol la Campia Turzii. Dar si Bogdan Vladau

Eveniment
Tools
Typography

Locuitorilor Câmpiei Turzii li s-a oferit posibilitatea să se bucure de Valentine's Day cu o zi mai repede, spectacolul organizat cu această ocazie având loc pe scena sălii "Mircea Mihăşan" a Palatului Cultural "Ionel Floaşiu" pe 13 februarie 2014, cu începere de la orele 18.00.

Dacă în cadrul spectacolului organizat de Primăria şi Consiliul Local Câmpia Turzii capul de afiş părea să fie, cel mai probabil, ţinut - cel puţin în inimile domnişoarelor generaţiei tinere - de burlacul Bogdan Vlădău, balanţa pare să se fi înclinat odată cu anunţul potrivit căruia trupa germană "Daggu Project" a anunţat că "din motive întemeiate nu mai poate concerta la Câmpia Turzii", astfel că cei care aveau să vină la Câmpia Turzii erau membrii trupei Compact.
Cu alte cuvinte, pentru pentru îndrăgostiţii pe rit american, spectacolul putea să înceapă. Şi a început cu trupa compact care a reuşit să aducă în urechile dar mai ales în sufletele celor prezenţi muzica unei întregi generaţii, muzica pe care era mare distracţie în taberele de la mare, de exemplu. "Fata din vis", "Întoarce-te acasă", "Cântec pentru prieteni" sau chiar "Eşti totul pentru mine" sunt câteva titluri numai aşa, cât să răscolim regretul celor care n-au ajuns la spectacol. Totuşi, compact a oferit publicului prezent bucuria de a asculta şi cea mai recentă melodie - "Zâmbetul din ochii tăi" - piesă care urmează să apară pe albumul din 2014 al trupei.
Pe de altă parte administraţia locală şi-a făcut simţită prezenţa nu doar prin organizarea spectacolului, ci şi prinoferirea de premii celor care au dansat cel mai bine şi s-au simţit cel mai bine pe muzica celor de la Compact. Juriul, la sugestia vocalistului Paul Ciuci, a fost format din Aurel "Leluţ" Vasilescu. Toboşarul trupei a fost, aşadar, desemnat să decidă cine sunt fericiţii câştigători. De asemenea, Paul Ciuci a mărturisit că se bucură să fie la Câmpia Turzii cu un spectacol în cadrul "Anului culturii locale", mulţumind, totodată, administraţiei publice locale că a făcut posibilă întâlnirea trupei cu publicul de la Câmpia Turzii.
Anunţat de prezentatorii spectacolului ca fotomodel de succes şi interpret de cover-uri, tânărul şi popularul Bogdan Vlădău a reuşit să smulgă urale generaţiei tinere prezente în sală încă de la primele apăariţii pe scenă, când încă se probau instrumentele.
Aşa că nu a lipsit mult pentru ca imediat ce Bogdan a început să cânte, zona din faţa scenei să fie plină-ciorchine de domnişoarele adunate să îl atingă pe idolul de la televizor. Iar bogdan nu le-a înşelat aşteptările, s-a apropiat, s-a lăsat atins şi comunica asemeni unui adevărat star cu tinerele încântate de moment. Ba chiar pentru a păstra simbolul sărbătorii în virtutea căreia era pe scenă, unora dintre domnişoare Bogdan vlădău le-a oferit şi diverse aranjamente florale.
Aşadar toată lumea a fost încântată şi, din perspectiva publicului, spectacolul organizat la Câmpia Turzii cu ocazia Zilei Îndrăgostiţilor a fost un succes.

Pentru câteva imagini din interiorul sălii de spectacol, CLICK AICI.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS