Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

04
Sat, May
101 New Articles

Florin Piersic revine pe scena Teatrului Municipal Turda

Eveniment
Tools
Typography

(comunicat)
Teatrul Municipal Turda vă invită pe data de 02 martie 2014, orele 19.00 la spectacolul "Străini în noapte" , o comedie romantică de Eric Assous.

"Străini în noapte" este un spectacol ce se clasează în prezent pe primele poziţii în topul preferinţelor iubitorilor de teatru, o adevărată operă de artă regizată de marele maestru Radu Beligan.
Protagoniştii sunt Florin Piersic, care nu mai are nevoie de nicio prezentare şi Medeea Marinescu - o actriţă extrem de valoroasa pentru generaţia sa, a cărei interpretare se va contopi perfect cu jocul actoricesc unic şi remarcabil al îndrăgitului actor Florin Piersic.
Muzica spectacolului este semnată de Ionuţ Şteănescu, decorul de Puiu Antemir iar costumele de renumita creatoare Irina Schrotter.
Biletele se pot achiziţiona începand cu data de 13 februarie 2014 de la Agenţia de Bilete a Teatrului Municipal Turda , zilnic între orele 9.00- 18.00. Preţul unui bilet este de 50 lei.
Vă aşteptăm cu drag!

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS