Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

04
Sat, May
101 New Articles

Umbra lui Iris. La Campia Turzii

Eveniment
Tools
Typography

Concertul susţinut de Cristi Minculescu împreună cu Nuţu Olteanu şi Super Grup la Câmpia Turzii a fost anunţat din timp şi aşteptat de iubitorii muzicii de gen din Câmpia Turzii dar şi din împrejurimi.

Găzduit cu începere de la orele 19.00 de sala de spectacole "Mircea Mihăşan" a Palatului Cultural "Ionel Floaşiu" din Câmpia Turzii, spectacolul a reuşit să adune în foaierul sălii mai puţin spectatori plătitori de bilete decât ar fi adunat spectacolul dacă intrarea ar fi fost liberă (vezi sala plină cu ocazia concertului susţinut de Compact cu o zi înainte de 14 februarie).
Oricum, iubitorii muzicii rock au avut ocazia să se întâlnească, la început, cu Nuţu Olteanu şi cei doi colaboratori suedezi - Ken Sundberg şi Anders Diephuis - împreună cu care Nuţu Olteanu colaborează de mai mult timp în Suedia, ţară în care s-a stabilit la începutul anilor '90. Totuşi, vechea colaborare cu Cristi Minculescu şi în virtutea a ce a însemnat, la un moment dat, trupa Iris au stat la baza colaborării actuale între Nuţu Olteanu cu Super Grup şi Cristi Minculescu, cel care s-a despărţit definitiv de trupa alături de care a cunoscut celebritatea.
Minculescu, însă, a intrat pe scena de la Câmpia Turzii abia după ce colegii săi interpretaseră două piese. Şi, poate pentru ca să înţeleagă toată lumea prezentă ce trupă a părăsit Minculescu, vocalistul aşteptat la Câmpia Turzii a reamintit iubitorilor muzicii rock prezenţi în sală de piese precum "Trenul fără naş" sau "Cei ce vor fi", fără a se limita însă la aceste două piese. Chiar dacă în timpul sepectacolului au fost prezentate piese cu care publicul nu era neapărat familiarizat, umbra trupei Iris se simţea la Câmpia Turzii, doar că de data aceasta era rezultatul reflectoarelor aţintite asupra unei noi colaborări - aşa cum aminteam anterior - între "suedezul" Nuţu Olteanu şi "neamţul" Cristi Minculescu, ambii exprimându-şi intenţia de a veni în România ori de câte ori este nevoie, chiar dacă deja sunt stabiliţi în alte ţări decât ţara natală.
Chiar dacă Minculescu plecase din nou de pe scenă - de oboseală sau pur şi simplu din alte motive - lăsându-l pe Nuţu Olteanu să ducă mai departe spectacolul împreună cu colaboratorii săi, fostul vocalist al trupei Iris a revenit pe scena de la Câmpia Turzii într-un spectacol care se constituia ca început al unui turneu în zona Transulvaniei, turneu care, după Câmpia Turzii, a continuat cu un spectacol la Cluj-Napoca (pe 20 februarie la Casa de Cultură a Studenţilor) şi va continua mâine, 21 februarie, la Dej la Sala Sporturilor şi sâmbătă, 22 februarie, la Queen's Club în Oradea.

Mai multe imagini de la spectacolul de la Câmpia Turzii - şi din care să vă daţi seama ce suplu e Minculescu acum - găsiţi AICI.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS