Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

04
Sat, May
101 New Articles

Mesajul maestrului Dumitru Farcas pentru regretata Marioara Murarescu | VIDEO

Eveniment
Tools
Typography

Aflat azi, 31 ianuarie 2014, la Câmpia Turzii ca invitat în cadrul spectacolului "Dor de Eminescu" alături de actorul Dorel Vişan şi violonistul Nicuşor Silaghi, maestrul Dumitru Fărcaş a găsit un moment, în spectacol, pe care să i-l dedice celei care a fost realizatoarea TV Marioara Murărescu.

"Dragi prieteni, e o seara minunată... Am venit cu mult drag alături de colegii mei să ne întâlnim în această sfântă seară de frumoasă iarnă", spunea Dumitru Fărcaş adăugând: "cu tristete în suflet vă rog să-mi îngăduiţi să-i ofer un mesaj celei care până astăzi a fost buna noastră prietenă care ne-a mângâiat sufletele duminicile după-masă şi care a plecat dintre noi în această zi de iarnă: Marioara Murărescu".
Despre Marioara Murărescu, maestrul Dumitru Fărcaş îşi amintea ca de persoana cu care "împreună am hotărât în urmă cu 30 de ani să-i ţin cortina acestui frumos spectacol pe care l-aţi apreciat. În atâţia ani de zile am reuşit să o fac, iar în această dimineaţă tristă am aflat că Marioara a plecat dintre noi".
farcasMurarescu2Şi cum putea mai bine să se exprime Dumitru Fărcaş dacă nu cântând. Astfel, încheindu-şi alocuţiunea cu un "Dumnezeu să o odihnească!", maestru şi-a transmis mesajul muzical: doina "Mărie, Mărie", interpretată atât vocal cât şi la taragot, în acompaniamentul violonistului Nicuşor Silaghi, a profesorului Teodor Molnar şi a acordeonistului Dănuţ Zăhan şi în prezenţa actorului Dorel Vişan şi a întregii săli care, în semn de omagiu, au ascultat mesajul muzical stând în picioare.

Mai jos aveţi câteva imagini cu momentul respectiv, imagini pentru care mulţumim Ziarul 21 Turda.

{youtube}fKokVtvDM6A{/youtube}

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS