Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

03
Fri, May
101 New Articles

In weekend va asteptam la teatru!

Eveniment
Tools
Typography

Teatrul Municipal Turda vă invită la premiera spectacolului Prah, de Spiró György, în regia lui Daniel Vulcu, scenografia Oana Cernea, care va avea loc în data de 8 şi 9 februarie 2014, orele 19, în format studio la Sala Mare de spectacole.

Ce ai face dacă ai câștiga într-o zi premiul cel mare la loterie? Cine n-a visat măcar o dată că se va îmbogăți peste noapte? Cu siguranță, toți cei care au făcut-o deja, și-au stabilit și un plan de investiții ipotetic, o listă de cumpărături și, de ce nu, câteva acțiuni de caritate. Dar ce se întâmplă dacă aștepți prea mult după lozul cel mare? Cele două personaje ale lui Spiró György- doi soți de condiție modestă (Narcisa Pintea şi Cătălin Herlo)- se confruntă cu o situație neaşteptată -câștigarea unei sume imense la loto- fapt ce atrage după sine confruntarea cu o serie de temeri și frustrări ale personajelor. Biletul de loto le afectează rutina zilnică, acea ordine pe care, deși o contestă frecvent, par să o prefere în locul riscurilor presupuse de schimbarea statusului. "Prah" e o comedie despre neputința de a lua o decizie într-o societate în care scepticismul e înlocuit, pe nesimițite, uneori de paranoia. "Prah", într-un sens mai larg, e despre alegeri și despre frica de a asumare a prezentului.
Prah
de Spiró György
Traducerea și adaptarea: Zeno Fodor;
Regia artistică : Daniel Vulcu;
Scenografia: Oana Cernea;
Distribuția: Narcisa Pintea, Cătălin Herlo.
Biletele se găssc la agenţia de bilete , zilnic între orele 9.00 -18.00.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS