Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

04
Sat, May
101 New Articles

Oraselul copiilor a fost inaugurat

Eveniment
Tools
Typography

Sâmbătă, 14 decembrie, puţin după ora 12.00, în centrul municipiului Turda a fost deschis oficial “Orăşelul copiilor”. Spaţiul este amenajat în apropierea viitorului patinuar, în zona pietonală şi este destinat celor mici.

La deschidere au participat primarul Tudor Ştefănie, viceprimarul Lucian Varo şi - probabil, cel mai aşteptat - Moş Crăciun. Acesta din urmă, după tăierea panglicii, a împărţit din sacul său dulciuri copiilor ce i-au prezentat câteva dansuri populare şi cântece tradiţionale. Copiii, membri în Ansamblul “Muguri de pe Arieş” au prezentat un program muzical şi coregrafic bine realizat, arătându-i Moşului, că darurile sunt meritate.

 

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS