Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

04
Sat, May
101 New Articles

Concert de colinzi de Craciun la 80 de metri sub pamant

Eveniment
Tools
Typography

(comunicat)
Pe ritmurile sarbatorilor de iarna vor răsuna în Salina Turda un concert de colinzi de Craciun susținut de Grupul Simpatix al Casei de Cultură Turda, condus de Florina Cosmina Sas , grup de copii şi Grupul Voces condus de Ioana Otilia Popa, Grupul de colindători ai Garnizoanei Turda precum si un grup de adolescente, care vor cânta cântece de iarnă şi desigur colinde tradiţionale.

Vor cânta solişti, soliste cu acompaniament orchestral înregistrat cântece de iarnă.
Asistenţa tehnică: Tudor Moldovan
Coordonator spectacol : Ioan Gherman
Manager spectacol: Felicia Răcean
Evenimentul va avea loc sâmbătă 14 decembrie, cu începere de la ora 15.00.

Salina Turda este una dintre cele mai vizitate atracții turistice din Transilvania, fiind singurul obiectiv de acest tip din România, după ce a trecut printr-un amplu proces de reamenajare între 2008 și 2010, în urma unei investiții de aproape șase milioane de euro. De la deschidere, Salina Turda a fost vizitată de aproximativ două milioane de turiști români și străini.

 

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS