Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

04
Sat, May
101 New Articles

Amelia Antoniu a impresionat din nou la Salina Turda. De data aceasta impreuna cu Daniela Vladescu | VIDEO

Eveniment
Tools
Typography

Se pare că din ce în ce mai mult prezenţa Ameliei Antoniu la Salina Turda pare să fie o obişnuinţă pentru că, după ce în luna auguast a susţinut un recital împreună cu Bianca Ionescu în mina de sare de la Turda, de data aceasta Amelia Antoniu a fost împreună cu Daniela Vlădescu.

Soprane ale Teatrului Naţional de Operetă "Ion Dacian" din Bucureşti, Daniela Vlădescu şi Amelia Antoniu au fost prezente sâmbătă, 7 decembrie 2013, pentru a susţine, cu începere de la orele 19.00, un recital de muzică de calitate.
În faţa unui amfiteatru plin, la 80 de metri sub pământ, cele două soprane şi-au alternat momentele interpretative şi au cântat şi împreună atât muzică de operetă cât şi music-hall, dar şi melodii mai cunoscute aparţinând altor interpreţi cunoscuí la nivel mondial. Iar pentru că sărbătorile se aproprie, nu au lipsit nici cântecele de crăciun sau colindele.
Astfel, cei prezenţi sâmbătă seara la Salina Turda s-au putut bucura de melodii precum "El vito", "Wonderful World", "Ave Maria", "Christmas Feeling", "Con te partiro", "Cel mai frumos tango", "Strangers in the Night", "Je ne regrette rien", "Merry Christmas Everyone", "You Raise me Up" sau "O sole mio".
Acestea au fost doar o parte din melodiile cu care cele două soprane au delectat publicul prezent în amfiteatrul din Salina Turda iar aplauzele - cel mai frumos mod de a răsplăti acest tip de performare - nu au încetat să răsune cu finalul fiecărei melodii care se încheia.
Pentru cei care nu aţi avut ocazia să fiţi prezenţi sâmbătă seara în amfiteatrul Salinei Turda, aveţi mai jos secvenţe care surprind câteva momente interpretative din cele oferite de sopranele Daniela Vlădescu şi Amelia Antoniu.

{dailymotion}x185kzo_daniela-vladescu-si-amelia-antoniu-in-recital-la-salina-turda{/dailymotion}

 

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS