Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

04
Sat, May
101 New Articles

Nunta de aur premiata la Campia Turzii

Eveniment
Tools
Typography

Deja devenită o tradiţie în preajma sărbătorilor de iarnă, premierea cuplurilor care au împlinit 50 de ani de la căsătorie a ajuns la a zecea ediţie în 2013.

"Este o ediţie prin care sunt felicitaţi, recompensaţi moral mai ales, cei care împlinesc 50 de ani ade viaţă împreună", spunea primarul Radu Hanga prezent la festivitatea de premiere care a avut loc pe 6 decembrie de la orele 13.00 în sala "Mircea Mihăşan" a Palatului Cultural "Ionel Floaşiu" din Câmpia Turzii.
Dacă viceprimarul Dorin Lojigan - prezent doar pentru puţin timp la festivitate deoarece trebuia să ajungă la alt eveniment - considera că "să faci 50 de ani de căsnicie este un lucru destul de frumos" şi, felicitându-i, i-a asigurat pe sărbătoriţi de sprijinul Primăriei şi al Consiliului Local, primarul Radu Hanga s-a adresat direct celor ce urmau a fi premiaţi: "Sunteţi oameni de invidiat. 50 de ani de căsnicie înseamnă de la 70 de ani de viaţă în sus. Înseamnă că aţi avut parte de sănătate, aţi avut parte de un partener cu care aţi avut o relaţie stabilă, aţi ştiut să treceţi prin momentele grele ale vieţii", primarul Câmpiei Turzii asigurându-i pe cei cărora li se adresa că "eu şi colegii mei credem că ideea de familie nu este o idee învechită, că unirea dintre un bărbat şi o femeie nu se face fără un scop".
Prezent la eveniment în calitate de administrator public, Petre Pop i-a felicitat pe sărbătoriţi, le-a urat sărbători fericite şi i-a anunţat că administraţia locală avea pregătit pentru ei şi un program artistic.
Apoi, pe rând, fiecare din cele 54 de cupluri (sau reprezentanţi ai acestora) au trecut pe la primarul Câmpiei Turzii care i-a felicitat şi le-a înmânat premiul constând în 600 de lei, iar Petre Pop a oferit câte o floare pentru fiecare din cele 54 de doamne.
Imediat după premiere, câţiva tineri ale căror nume se leagă de grupul de canto Bella Musica au urcat, pe rând, pe scenă pentru a-i încânta pe vârstnicii prezenţi la sepctacol. Astfel, în spectacolul de la Câmpia Turzii au putut fi urmăriţi Adela Ciocan, Vlad Eduard, Daciana Constantea şi, pe lângă doi mici dansatori ai clubului Danessa de la Câmpia Turzii, pe scena sălii "Mircea Mihăşan" au mai urcat şi membri ai ansamblului "Mugurelul", condus de Nelu Mihăşan, care i-au colindat pe sărbătoriţi.

 

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS