Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

03
Fri, May
101 New Articles

Si in comuna Luna s-a sarbatorit Ziua Nationala a Romaniei | VIDEO

Eveniment
Tools
Typography

Deşi reprezentanţii administraţiei locale a comunei Luna au fost prezente în toate cele trei sate - Gligoreşti, Luncani şi Luna - pentru a marca Ziua Naţională a României, momentul de final a fost la monumentul eroilor din satul Luna, cu începere de la orele 12.30.

După un moment religios constând într-o slujbă de pomenire a eroilor care şi-au dat viaţa pentru ca statul român să existe până la urmă, primarul Laurenţiu Tör a adresat câteva cuvinte celor prezenţi.
Amintind că Marea Unire de la 1918 a fost, de fapt, împlinirea unui vis pe care marele voievod Mihai Viteazul l-a avut la 1599, despre data de 1 Decembrie 1918 Laurenţiu Tör spunea: "această dată este un punct de răspântie pentru noi, când am reuşit să facem în aşa fel încât să fim toţi românii în aceeaşi ţară".
De asemenea, după un moment de reculegere "pentru cei care nu mai sunt printre noi", primarul comunei Luna a mulţumit: "încep cu doamnele care şi-au făcut această asociaţie voluntară din Luna, mă bucur că sunt alături de noi toate partidele care sunt pe raza comunei. (...) Nu în ultimul rând trebuie să mulţumesc domnului viceprimar din Câmpia Turzii, Dorin Lojigan, măritat în Luna", Laurenţiu Tör remarcând şi prezenţa lui Dumitru Drăghici, director al SC Domeniul Public Câmpia Turzii, precum şi a lui Mircea Varga, comisar şef în cadrul Protecţiei Consumatorilor Cluj.
În afară de a adresa celor prezenţi felicitările transmise de preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Horea Uioreanu, primarul comunei Luna s-a abătut puţin de la momentul festiv pentru a aminti şi de realizările administraţiei locale din comună: "Dacă ar fi să facem o mică derogare de la faptul că suntem la acest sfârşit de an, trebuie să spunem că realizările de un an şi ceva, precum şi a predecesorului meu, domnul viceprimar Aurel Giurgiu - mai sunt încă doi ani şi jumătate - voi încerca să le duc la îndeplinire. Dacă în Luncani s-au putut săvârşi, cum a zis părintele Iura, multe din lucrările pe care le-a început viceprimarul, eu am să fac în aşa fel încât şi în satul nostru să putem demara, şi de fapt am demarat lucrările de canalizare de pe cartierul Forţaţi şi, în continuare, probabil ştiţi care sunt priorităţile noastre în anii care urmează", spunea Laurenţiu Tör, exprimându-şi speranţa că "împreună cu consilierii locali, împreună cu dumneavoastră, să putem realiza în acest mandat - şi nu numai, ci şi în care urmează pentru cei care vor candida în 2016 - să facem din comuna noastră o comună europeană".

{dailymotion}x17v51p_1-decembrie-2013-la-luna{/dailymotion}

 

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS