Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

03
Fri, May
101 New Articles

Unirea sarbatorita in avans la CNMV Turda

Eveniment
Tools
Typography

Vineri, 29 noiembrie, de la orele 13.00, Colegiul Naţional "Mihai Viteazul" din Turda a găzduit o activitate dedicată aniversării Marii Uniri de la 1918 şi sărbătoririi Zilei Naţionale a României.

Desfăşurată în sala festivă "Ovidiu Iuliu Moldovan", activitatea a fost coordonată de profesor Marinela Savu, în colaborare cu profesor Lucia Topârcean şi profesor Daniela Bulgarov.
Pentru că s-a derulat în colaborare cu Muzeul de Istorie Turda, instituţia colaboratoare a fost reprezentată de muzeografii Horaţiu Borza şi Dragoş Trif care, aşa cum preciza şi directorul CNMV - Gheorghe Lobonţ - "au prezentat momente din istoria locală a oraşului nostru": "Turdeni la Marea Unire" şi "Muzeul turdean la 70 de ani".
În cadrul aceleiaşi activităţi, corul colegiului - pregătit de părintele Sebastian Zăhan şi dirijat de elevul Dragoş Petean din clasa a XI-a D - a prezentat un recital de cântece patriotice.

 

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS