Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Sun, May
84 New Articles

SPAS Turda achiziţionează servicii de tipărire

Administraţie
Tools
Typography

SERVICIUL PUBLIC DE ASISTENŢĂ SOCIALĂ TURDA, cu sediul în Turda, str. Dacia, nr.1, jud. Cluj, cod fiscal 17439788, email: spasturda@yahoo.com, tel/fax 0264/317.137, în calitate de Achizitor, doreşte sa achiziţioneze ,,Servicii de publicare şi tipărire contra unei taxe sau pe baza unui contract” (Anexa 2B din  OUG nr. 34/2006), conform art. 19  din Ordonanţa de Urgenţă a Guvernului nr. 34/2006  privind atribuirea contractelor de achiziţie publică, a contractelor de concesiune de lucrări publice şi a contractelor de concesiune de servicii, cu modificările şi completările ulterioare, prin aplicarea Procedurii proprii de achiziţie directă.

SERVICIUL PUBLIC DE ASISTENŢĂ SOCIALĂ TURDA, cu sediul în Turda, str. Dacia, nr.1, jud. Cluj, cod fiscal 17439788, email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., tel/fax 0264/317.137, în calitate de Achizitor, doreşte sa achiziţioneze ,,Servicii de publicare şi tipărire contra unei taxe sau pe baza unui contract” (Anexa 2B din  OUG nr. 34/2006), conform art. 19  din Ordonanţa de Urgenţă a Guvernului nr. 34/2006  privind atribuirea contractelor de achiziţie publică, a contractelor de concesiune de lucrări publice şi a contractelor de concesiune de servicii, cu modificările şi completările ulterioare, prin aplicarea Procedurii proprii de achiziţie directă.

Obiectul contractului: Servicii de tipărire formulare tipizate

COD CPV  -  79800000-2  ,,Servicii de publicare şi tipărire contra unei taxe sau pe baza unui contract”.

Tirajul necesar este de 25.700 formulare tipizate necesare desfăşurării activităţii compartimentelor SPAS Turda. Modelele tipizatelor precum şi centralizatorul tipizatelor se găsesc la sediul instituţiei situat pe str. Dacia nr. 1, Turda. 

Criteriul aplicat pentru atribuirea contractului: preţul cel mai scăzut

Achiziţia se realizează conform Procedurii proprii PO-AP-03, serviciile respective sunt incluse în Anexa 2B la poziţia nr. 15 (număr de referinţă 88442) din Ordonanţa  de Urgenţă a Guvernului nr.34/2006  privind atribuirea contractelor de achiziţie publică, a contractelor de concesiune de lucrări publice şi a contractelor de concesiune de servicii, cu modificările şi completările ulterioare.

Preţul ofertei va fi exprimat ferm, în LEI, fără TVA

Limba în care trebuie elaborată oferta este limba română.

Data limită şi locul de depunere a ofertelor: 28.04.2016, ora 10:00 la sediul SPAS TURDA, str. Dacia nr. 1, email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., sau la nr. de fax 0264/317.137.

Informaţii suplimentare se pot obţine la numărul de telefon 0264/317.137 sau pe adresa de  e-mail:This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Persoană de contact: Ciupei Graţiela – consilier juridic.

SERVICIUL PUBLIC DE ASISTENŢĂ SOCIALĂ TURDA

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS