Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

07
Tue, May
84 New Articles

Peneliştii de la Câmpia Turzii gândesc ca cei de la Turda: împotrivă

Administraţie
Tools
Typography

Pe 25 martie la Câmpia Turzii a avut loc o şedinţă extraordinară a consiliului local al municipiului cu un singur punct pe ordinea de zi: acordarea mandatului special reprezentantului municipiului Câmpia Turzii în AGA a Companiei de Apă Arieş.

După ce forul deliberativ turdean a adoptat un proiect similar şi, cu largul concurs al PNL şi UDMR, au mandatat reprezentantul municipiului să voteze împotriva tuturor punctelor de pe ordinea de zi a AGA a CAA programată a se desfăşura la finele lunii martie, era cumva de aşteptat ca şi peneliştii de la Câmpia Turzii să arate că şi ei există şi să propună un proiect similar.

Iniţiatorii unui astfel de proiect de hotărâre au fost - oare cum de? - Dorin Lojigan (PNL), Cristian Haiduc (PNL, fost PD-L), Ioan Varodi (PNL), Mihail Pătruţiu (PNL), Sabin Ghemeş (PNL, fost PDL), Remus Filip (PNL, fost PDL), Horaţiu Bretoiu (PMP, fost PDL), Cornelia Pantea (PNL, fostă PD-L) Alin Sălăjean (ALDE, fost PC) şi Mircea Andreş (ALDE, fost PC). Adică jumătate din iniţiatori sunt foşti pedelişti, ca să nu uităm, totuşi.

Şi ce voiau iniţiatorii, ce-i mâna pe ei în lupta împotriva Companiei de Apă Arieş? Păi hai să citim la articolul I al documentului: "se împuterniceşte reprezentantul legal al municipiului Câmpia Turzii în Adunarea Generală a Acţionarilor Societăţii Compania de Apă Arieş SA, doamna Lazăr Mariana, să voteze împotriva tuturor punctelor înscrise pe ordinea de zi a şedinţei Adunării Generale a Acţionarilor".

Încă înainte de şedinţa consiliului local Câmpia Turzii Compania de Apă Arieş făcuse public un comunicat de presă prin care anunţa reprogramarea şedinţei AGA însă, cu toate acestea, viceprimarul Dorin Lojigan - unul dintre iniţiatorii proiectului de hotărâre - a propus ca şedinţa să continue, totuşi, pe de altă parte viceprimarul considerând emiterea comunicatului ca fiind un gest de laşitate din partea CAA.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS