Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

07
Tue, May
84 New Articles

Consilierii turdeni se întâlnesc joi în şedinţă ordinară

Administraţie
Tools
Typography

Sala mare a Primăriei Turda găzduieşte joi, 31 martie, şedinţa ordinară a forului deliberativ local turdean cu începere de la orele 13.00

Ordinea de zi a şedinţei, aşa cum a fost prezentată aceasta public, este următoarea:

1. Prezentarea procesului verbal al şedinţei precedente;

2. Probleme ale Administratorului Public:

2.1.  PROIECT DE HOTĂRÂRE privind aprobarea măsurilor necesare finalizării Proiectului Reabilitare şi modernizare străzi în Municipiul Turda – 12 străzi, cu finanţare MDRAP, în cadrul programului Naţional de Dezvoltare Locală.

2.2. PROIECT DE HOTĂRÂRE privind delimitarea administrativ-urbanistică a staţiunii turistice de interes local Băile Turda din municipiul Turda.

2.3. PROIECT DE HOTĂRÂRE privind completarea Regulamentului de organizare şi funcţionare al aparatului de specialitate al Primarului Municipiului Turda.

2.4. PROIECT DE HOTĂRÂRE privind actualizarea componenţei comisiei de aplicare a prevederilor Legii nr. 350/2005 privind regimul finanţărilor nerambursabile din fonduri publice alocate pentru activităţi nonprofit de interes general.

2.5. PROIECT DE HOTĂRÂRE privind modificarea anexei nr. 1 la HCL nr. 21/29.01.2015 referitoare la desemnarea reprezentanţilor Consiliului Local  al Municipiului Turda în Consiliile de Administraţie din cadrul unităţilor de învăţământ preuniversitar din municipiul Turda.

3. Probleme ale Arhitectului Şef:

3.1.  PROIECT DE HOTĂRÂRE  privind aprobarea Planului Urbanistic Detaliu – construire sala multifuncţională în municipiul Turda, str. Stadionului nr. 11.

4. Probleme ale Serviciului Evidenţă Patrimoniu şi GIS:

4.1.  PROIECT DE HOTĂRÂRE  privind aprobarea încheierii unui contract de comodat pentru un imobil teren situat în municipiul Turda, zona Băi Sărate.

4.2.  PROIECT DE HOTĂRÂRE  privind aprobarea documentaţiei tehnice de dezmembrare a imobilului înscris în CF nr. 53354 Turda, prevăzut cu nr. Top. 3995/17/9/1 ; 3995/17/10/1 ; 3995/24/1/1 situat administrativ în Municipiul Turda, Aleea Olt nr. 29A.

4.3.  PROIECT DE HOTĂRÂRE  privind reglementarea situaţiei juridice a imobilului situat administrativ în Municipiul Turda, str. Cheii, nr. 69.

5. Probleme ale Direcţiei Tehnice:

5.1.  PROIECT DE HOTĂRÂRE  privind  stabilirea categoriilor de persoane care beneficiază de gratuitate sau reducere de tarif pe mijloacele de transport urban de calatori în Municipiul Turda.

5.2. PROIECT DE HOTĂRÂRE privind reglementarea procedurii de delegare a serviciului de transport public local de persoane prin curse regulate în Municipiul Turda.

6. Probleme ale Serviciului Dezvoltare Publică şi Investiţii:

6.1.  PROIECT DE HOTĂRÂRE privind aprobarea listelor de prioritati în vederea repartizării locuinţelor pentru tineri, destinate închirierii, pentru anul 2016, derulate prin Agenţia Naţională pentru Locuinţe.

6.2.  PROIECT DE HOTĂRÂRE privind aprobarea listelor de priorităţi pentru anul 2016 pentru repartizarea locuinţelor sociale şi a locuinţelor din fondul locativ de stat, altele decat cele sociale.

7.  PROIECT DE HOTĂRÂRE privind acordarea unui mandat special reprezentantului Consiliului Local Turda în Adunarea Generală a Acţionarilor la S.C. Tetarom S.A., în vederea exercitării drepturilor de acţionar în cadrul Adunării Generale Ordinare a Acţionarilor.

8. Propuneri, întrebări, interpelări.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS