Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Sun, May
84 New Articles

Şedinţă ordinară la Câmpia Turzii joi, 30 martie, ora 12.00

Administraţie
Tools
Typography

Prin Dispoziţia nr. 495/24.03.2023 a Primarului Municipiului Câmpia Turzii, Consiliul Local Câmpia Turzii a fost convocat în şedinţă ordinară pentru joi, 30 martie 2023, ora 12.00.

Programată a se desfăşura în Sala Europa a Primăriei Câmpia Turzii, şedinţa are anunţată următoarea ordine de zi:

  1. Proiect de hotărâre privindacordarea sumei de 5000 lei net, de la bugetul local al Municipiului Câmpia Turzii, pugilistului Iosif Bândulă, pentru obținerea medaliei de aur la Cupa României de Tineret 2023, la box.
  2. Informare privind activitatea desfășurată de Serviciul Public Comunitar Local de Evidență a Persoanelor Câmpia Turzii în anul 2022.
  3. Indicatorii de Performanță și de evaluare a activității de evaluare a activității pentru anul 2022 a Domeniului Public Câmpia Turzii.
  4. Proiect de hotărâre privindaprobarea Regulamentului de acordare a finanţărilor nerambursabile pentru programe sportive din bugetul local al Municipiului Câmpia Turzii, în condițiile prevăzute de Legea nr. 69/2000 a educaţiei fizice şi sportului, actualizată cu modificările şi completările ulterioare.
  5. Proiect de hotărâre privind aprobarea Regulamentului privind acordarea unor forme de sprijin financiar de la bugetul local al Municipiului Câmpia Turzii pentru unitățile de cult aparținând cultelor religioase recunoscute în România.
  6. Proiect de hotărâre privind aprobarea Regulamentului de pescuit și de ordine interioară la Complexul de agrement ”La Trei Lacuri” din Municipiul Câmpia Turzii.
  7. Proiect de hotărâre privindaprobarea Bugetului de Venituri şi Cheltuieli al societății Transport Local  Câmpia Turzii S.R.L. pe anul
  8. Proiect de hotărâre privindaprobarea Bugetului de Venituri şi Cheltuieli al societății Parc Industrial Câmpia Turzii S.A. pe anul
  9. Proiect de hotărâre privind aprobarea Structurii organizatorice, Statului de funcții și Organigramei Spitalului Municipal „Dr. Cornel Igna” Câmpia Turzii.
  10. Proiect de hotărâre privindaprobarea structurii pe specialități a membrilor Comisiei sociale pentru verificarea și analizarea dosarelor depuse în vederea stabilirii ordinii de prioritate în soluționarea cererilor de locuințe ANL.
  11. Proiect de hotărâreprivind însușirea documentației cadastrale pentru reglementarea situației juridice a imobilului situat în municipiul Câmpia Turzii, str. Nouă, nr 6, jud. Cluj.
  12. Proiect de hotărâre privindînsușirea documentației tehnice pentru înscrierea în cartea funciară a apartamentelor imobilului situat în municipiul Câmpia Turzii, str. Nouă, nr. 4, jud. Cluj.
  13. Proiect de hotărâre privindaprobarea instituirii unui drept de uz și servitute cu titlu gratuit în favoarea societății Distribuție Energie Electrică România S.A. – Sucursala Cluj-Napoca asupra unei suprafețe de teren aflată în proprietatea municipiului Câmpia Turzii, în vederea executării lucrării ,,Alimentare cu energie electrică  obiectiv situat în municipiul Câmpia Turzii, str. Avram Iancu, nr. 35, jud. Cluj”.
  14. Proiect de hotărâre privind aprobareaPLANULUI URBANISTIC de DETALIU pentru “AMENAJARE PARCĂRI AUTO: PIAȚA MIHAI VITEAZU NR. 2” Piața Mihai VITEAZU, nr. 2, mun. Câmpia Turzii, jud. Cluj.
  15. Proiect de hotărâre privindaprobarea vânzării locuinței ANL aflată în proprietatea privată a Statului Român și în administrarea Consiliului Local al Municipiului Câmpia Turzii, situată în municipiul Câmpia Turzii, str. Gheorghe Barițiu, nr. 38, bl. D14, et. M, ap. 57, jud. Cluj.
  16. Proiect de hotărâre privind numirea unei persoane în funcția de administrator și director al societății TRANSPORT LOCAL CÂMPIA TURZII S.R.L.
  17. Proiect de hotărâre privind aprobarea numărului de beneficiari ai serviciilor de cantină de ajutor social oferite în sistem catering prin Direcția de Asistență Socială a Municipiului Câmpia Turzii.
  18. Proiect de hotărâre privindmodificarea anexelor 1 și 2 din HCL 209/29.09.2022 privind aprobarea programului de tip ”Școală după școală” pentru elevii din învățământul primar din Municipiul Câmpia Turzii pentru anul 2022-2023.
  19. Proiect de hotărâre privind aprobarea  PLANULUI URBANISTIC ZONALpentru lucrarea DESFIINȚARE TOTALĂ CONSTRUCȚII C1 și C2; CONSTRUIRE CLĂDIRE LOCUINȚE COLECTIVE D+P+2E CU PARTER COMERCIAL; REFACERE ÎMPREJMUIRE; CREARE ACCES DIN STR. FLUTURILOR.
  20. Diverse
BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS