Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

17
Fri, May
84 New Articles

Primarul Turzii îşi prezintă realizările pe mateicristian.ro

Administraţie
Tools
Typography

Primarul municipiului Turda, Cristian Matei, a profitat din nou de reţeaua de socializare facebook pentru a transmite concitadinilor un mesaj. De această dată primarul îi invită pe turdeni pe site-ul mateicristian.ro unde sunt prezentate realizările primarului.

Dragi turdeni,
Am sintetizat munca din ultimii 4 ani în această platformă mateicristian.ro, unde aveți la dispoziție informații privind rezultatele obținute în perioada 2016-2020. De asemenea, este disponibilă în site situația în timp real a tuturor șantierelor din oraș, o sinteză a tuturor lucrărilor executate până în acest moment și detalii despre toate proiectele pe care le-am finalizat sau le derulăm în prezent.
Veți observa când veți accesa acest site că am reușit să facem multe lucruri și totuși, încă mai avem multe de rezolvat împreună. Astăzi suntem mai încrezători ca oricând că Turda merge în direcția potrivită!

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS