Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

11
Sat, May
82 New Articles

Strandul Durgau se inchide de saptamana viitoare

Actualitate
Tools
Typography

- comunicat -
Conducerea S.C. Turda Salina Durgău S.A. anunță închiderea sezonului la Ștrandul Durgău începând cu data de 15 septembrie 2014.

După o serie de cheltuieli făcute la început de sezon, pentru îmbunătățirea condițiilor oferite turiștilor, bilanțul făcut la final de sezon se arată unul pozitiv.
Ștrandul Durgău a fost vizitat în acest sezon de un număr de 28.500 de turiști, amatori de agrement sau veniți cu scop curativ, cunoscându-se calitățile benefice ale apei sărate asupra organismului.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS