Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Sun, May
84 New Articles

AMoS dă startul recrutărilor de vara aceasta!

Actualitate
Tools
Typography

Voluntariatul devine o activitate din ce în ce mai cunoscută și iubită de către tinerii din comunitatea noastră. Să te poți dezvolta alături de un colectiv care te încurajează mereu să ajungi la o versiune mai bină a ta, în timp ce faci comunitatea locală un loc un pic mai bun, e un lucru extraordinar.

De aceea, AMoS vine la tine cu o oportunitate de voluntariat, foarte faină prin care să îți transformi vara într-un rollercoaster de momente și amintiri frumoase.

Vara aceasta va fi plină de numeroase activități prin care vacanța ta să devină una cu adevărat palpitantă. Printre acestea se numără și Re:Connect - o inițiativă care cuprinde un cumul de drumeții, acitivtăți de supraviețuire în natură, ieșiri cu cortul, activități sportive și multe altele.

Iar la final de vară va avea loc Leadership Academy - o tabără la munte care urmărește tema dezvoltării  personale. În cadrul acesteia vei avea ocazia să te cunoști mai bine la nivel personal, să acumulezi multe informații noi în domenii de actualitate și să legi multe prietenii noi.

Acestea sunt doar câteva dintre ocaziile care vor contribui la distracțiile din această vară.

Totodată ai oportunitatea de a te implica în comunitate, în activități caritabile, dar și în activități care să îți formeze skilluri esențiale pentru domeniul în care vrei să activezi pe viitor. Toate astea în timpul în care poți cunoaște un colectiv fain alături de care să îți faci cele mai memorabile amintiri.

Te așteptăm pe data de 14.05.2022, la ora 11:00, la Teatrul Național Aureliu Manea, din Turda, ca să afli mai multe detalii despre cum vara ta poate deveni una cu adevărat extraordinară.

Accesează linkul de mai jos și transformă-ți vara într-un rollercoaster de emoții și momente memorabile alături de noi!

http://www.amos.mobilitatesociala.ro/recrutari/

Pentru a rămâne la curent cu inițiativele AMoS ED, urmărește pagina de Facebook

AMoS: Alianța pentru Mobilitate Socială (https://www.facebook.com/amos.faptebune), pagina de Instagram @amos.romania (https://www.instagram.com/amos.romania/)

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS