Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Sun, May
84 New Articles

La Campia Turzii se va infiinta cercul de balet "Eugenia Campian"

Diverse
Tools
Typography

Prezent la inaugurarea noii săli de balet de la Câmpia Turzii, administratorul public Petre Pop a venit cu o informaţie nouă.

Concret, administratorul public al municipiului Câmpia Turzii spunea că noua activitate - cursurile de balet - "este prinsă în noul regulament al serviciului public de cultură".

Mai mult, Petre Pop a şi motivat această decizie precizând că "prinderea" în regulamentul serviciului public de cultură se datorează necesităţii existenţei unei pârghii legale de a oferi un sprijin - inclusiv financiar - acestui tip de activitate.

De aceea ideea înfiinţării unui cerc de balet era cât se poate de binevenită într-un astfel de context.

Iar pentru că acest cerc trebuia să poarte un nume, decizia nu a fost greu de luat: cercul de balet va purta numele "Eugenia Câmpian".

Prezentă la inaugurarea noii săli de balet, Eugenia Câmpian era simbolul unei tradiţii în balet la Câmpia Turzii. Cum în anii 1960, acttivitatea de balet era condusă la Câmpia Turzii de Eugenia Câmpian, parcă nici nu este surprinzătoare afirmaţia lui Petre Pop: "Vrem să arătăm că a fost o tradiţie la Câmpia Turzii şi că, de fapt, tradiţia continuă".


Eugenia Câmpian

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS