Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

03
Sun, Dec
134 New Articles

Spectacole fascinante în noua stagiune TNAMT

Artă
Tools
Typography

Teatrul Național Aureliu Manea Turda turează motoarele şi dă startul noii stagiuni 2023-2024.

Două spectacole sunt pe lista premierelor din acest început de stagiune și anume D’ale carnavalului de I.L. Caragiale, regia Marian Negrescu, spectacol la care echipa de actori lucrează intens încă de la începutul verii și Hellequin, o primă colaborare cu regizorul italian Michele Modesto Casarin spectacol ce va avea premiera la sfârșitul acestui an.

Toamna aceasta va aduce cu sine aniversarea teatrului, „Gala 75” prezentând iubitorilor de teatru un program special cu spectacole din repertoriul teatrului dar și multe turnee naționale.

„În octombrie sunt prevăzute două importante deplasări în străinătate: în 1 octombrie, cu sprijinul Institutului Cultural Român, Trix Show regia Mihai Gruia Sandu va încânta publicul din Atena Grecia, iar Ultima Haltă în Paradis regia Andrei Mihalache, spectacol care a străbătut multe orașe din România, se va juca în 21 octombrie și la Chișinău, Republica Moldova în cadrul Festivalului Internațional De Teatru FESTIS. Evident, vom reveni cu detalii. Până atunci, site-ul nostru și aplicația TNAMT vă stă la dispoziție ca și până acum” a spus Cătălin Grigoraș - manager TNAMT.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS