Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

05
Mon, Jun
124 New Articles

Şcoală de fotografie la Turda

Hobby
Tools
Typography

Tinerii au rar parte de oportunități de formare și exprimare artistică. Astfel că, mulți tineri nici măcar nu apucă să profite de șansa de a descoperi domeniul artistic și chiar de a-și construi o posibilă carieră în acesta.

Școala de fotografie este un proiect organizat de Potaissa Art, cu sprijinul finanțării obținute în cadrul programului Start ONG, lansat de Kaufland România și implementat de Asociația Act Tomorrow care oferă șansa a 20 de tineri liceeni din zona Arieș să-și dezvolte abilități în domeniul fotografiei folosindu-se acces gratuit la un studio mobil de fotografie ce va beneficia de lumini profesionale și cameră foto. Pe lângă dezvoltarea profesională, proiectul oferă șansa de exprimare personală într-o formă artistică a tinerilor beneficiari în proiect.

Pregătirea proiectului se va desfășura pe perioada lunii iulie, iar tinerii vor beneficia de formare coordonată de profesioniști în domeniul artei fotografice în luna august. În urma perioadei de formare și predare, fotografiile tinerilor vor fi exponate în centrul Turzii, în aer liber permițând astfel publicului larg și a 10 artiști locali să vadă și să admire lucrările foto realizate de aceștia. Expoziția va avea loc în perioada septembrie - 15 octombrie, fizic, în centrul orașului care se va muta ulterior în diferite locații după posibilitățile existente.

Este important ca tinerii din comunitate să poată să beneficieze de cât mai multe oportunități de dezvoltare, pentru că acesta este modul în care pot să își construiască o posibilă carieră de viitor potrivită pentru ei, iar astfel contribuind în același timp inclusiv la diversificarea activităților locale.

Start ONG este un program lansat de Kaufland România și implementat de Asociația Act for Tomorrow. Domeniile vizate sunt: educație, sănătate, mediu, social și cultură. Valoarea totală a programului este 500.000 euro. Programul Start ONG este cel mai simplificat instrument de finanțare comunitară destinat ONG-urilor tinere, instituțiilor non-administrative și grupurilor informale/de inițiativă.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS