Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

03
Fri, May
101 New Articles

Palmares Samurai Turda

Sport
Tools
Typography

Ultima competiție a primei jumătăți de an a calendarului competițional al Federației Române de karate WUKF a avut loc la Aiud, în perioada 03-04. 2017, clubul nostru a participat cu un lot format din 13 sportivi.

Clubul nostru a reusit să cucerească 8 medalii de aur 2 de argint și 10 de bronz , iar în ierarhia cluburilor am reusit să ocupăm un binemeritat loc 5 din 29 de cluburi aliniate la startul competiției.

Cu această ocazie dorim să facem un bilanț a acestei prime jumătați de an competițional la care clubul nostru a participat: 8 evenimente organizate de către Federația din care facem parte, reușind să cucerim un număr de 66 de medalii din care 26 de aur, 13 de argint și 27 de bronz. Mai jos vă punem la dispoziție competițiile, locul şi categoria la care sportivii noștri au reușit să cucerească aceste medalii:

1. CUPA MICKEY MOUSE - FLOREȘTI
28-29. 01.2017

2. CUPA NAPOCA JUNIOR – CLUJ-NAPOCA
11.02.2017

3. CURS DE PERFECȚIONARE ANTRENORI ȘI INSTRUCTORI – POIANA BRAȘOV
17-19.02.2017
La acest eveniment instructorul clubului Cățănaș Paul a primit licența de instructor pe anul 2017.

4. CUPA BANZAI – ARAD
25-26.02.2017

5. CAMPIONATUL NAȚIONAL – TÂRGOVIȘTE
11-12.03.2017

6. CUPA DRAGON-DO – TÂRGU-MUREȘ
25.03.2017

7. CAMPIONATUL EUROPEAN- CLUJ-NAPOCA
05-09.04.2017

8. CUPA DOJOKAN – AIUD
03-04.06.2017

La o scurtă analiză a rezultatelor, clubul nostru a reușit să se impună la competițiile importante și anume Cupa Banzai care e o competiție internațională unde am reușit 2 medalii de aur, 2 de argint și 2 de bronz, Campionatul Național cea mai importantă competiţie națională unde am reușit să aducem la Turda 4 Campioni naționali, 1 Vicecampion național si 3 locuri 3  și Campionatul European unde am reșit un loc 3 prin sportiva Urcan Diana, un loc 4 prin sportiva Lobonț Diana, dar si mai multe calificări în primii 6 sportivi ai Europei.

Acestea sunt rezultatele noastre în această primă jumătate de an , rezultate cu care ne mândrim şi , pe această cale, doresc să aduc mulțumiri în primul și primul rând sportivilor care sunt trup și suflet alături de club și de culorile clubului nostru , pentru efortul depus zilnic de ei la antrenamente și, nu în utimul rând sa le multumesc că au rămas alaturi de club în momentele grele, la finalul anului trecut  am rămas fără sală de antrenamente fiind nevoiţi sa luăm o pauză până în momentul în care domnul director Dumitru Mateescu de la Colegiul Tehnic Turda a venit in ajutorul nostru oferindu-ne sala de sport a liceului pentru o scurtă perioadă de timp, multumim pe aceasta cale si dansului.

Aș dori deasemenea să mulțumesc colectivului de părinții care au un aport foarte important în reușirea acestor rezultate, care iși susțin moral și financiar copiii pt a putea participa la aceste competiții și a aduce aceste rezultate și, nu în ultimul rând pentru susținerea și încrederea  acordată mie și faptul că s-au implicat atât de mult în cadrul clubului.

Mulțumiriile noastre, se mai îndreaptă si către doamna directoare Gabriela Russu a școlii Generale Ioan Opriș si a consiliului de administrație a acestei școli, doamnei director Bulgarov Daniela si domnului director adjunct Moldovan Emil și consiliului de administratie administrație a şcolii Horea Closca si Crişan deoarece ,au reușit să ne ajute pentru găzduirea antrenamentelor in salile de sport ale şcolilor.

Mulțumim deasemenea presei locale care de fiecare data a făcut cunoscute rezultatele noastre și nu în ultimul rând sponsorilor care au fost alături de noi în aceste 6 luni și anume domnului Director Zonal Bucea Adrian de la Tiger Security Services și Domnului Botezan Mircea de la S.C Termoelectro Instal  A&R, care ne-au susținut și sprijinit.

Clubul Sportiv Samurai Turda îşi va continua antrenamentele și pe perioada vacantei după următorul program: Luni și joi de la 16:30-18:00 la Școla Generala Horea Cloșca și Crișan și, Luni  20:30-21:30, Marți și Vineri  19:30-21:00 la școala Generală Ioan Opriș.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS