Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

05
Mon, Jun
124 New Articles

Weekend decisiv pentru ACS Volei Turda „Cristina Pîrv”. Trei meciuri despart echipa turdeană de promovarea în prima ligă

Sport
Tools
Typography

Echipa ACS Volei Turda „Cristina Pîrv” participă în perioada 16-18 aprilie 2021 la Turneul  de Promovare din cadrul Campionatului Național de Volei Feminin, desfășurat la Craiova, în Sala Sporturilor „Ion Constantinescu”. Primul meci va avea loc astăzi, de la ora 18:00, împotriva echipei SCMU Craiova.

Alături de echipa turdeană, manageriată de cea mai valoroasă jucătoare de volei din România din toate timpurile, Cristina Pîrv, la turneu vor fi prezente formațiile SCMU Craiova, CS Dacia Mioveni 2012, CSM Focșani 2007.

ACS Volei Turda „Cristina Pîrv” va juca împotriva SCMU Craiova , vineri, 16 aprilie, de la ora 18:00, contra CS Dacia Mioveni 2012 sâmbătă, 17 aprilie, de la ora 15:00 și împotriva echipei CSM Focșani 2007, duminică, 18 aprilie, de la ora 11:00.

Se va juca în sistem fiecare cu fiecare, iar primele două clasate vor promova în prima ligă.

„Am așteptat mult Turneul de Promovare, acesta fiind principalul nostru obiectiv de când am început proiectul ACS Volei Turda „Cristina Pîrv”. Ne dorim foarte mult să promovăm în Diviziua A1 și am muncit enorm pentru a ne atinge obiectivul. Fetele sunt pregătite, atât fizic cât și moral, iar motivarea nu ne lipsește. Ne dorim să dăm 100% pe teren pentru a-i oferi voleiului turdean locul care i se cuvine. Am mare încredere atât în fete, cât și în staff-ul nostru. Sunt fericită că într-un timp relativ scurt, am devenit mai mult decât o echipă, o familie extrem de unită, o familie care are un țel comun, în cadrul căreia fiecare dă ceea ce are mai bun. Nucleul echipei este format din fete locale, tinere, cu mult potențial, dar și din sportive cu experiență, astfel că avem formula perfectă pentru a reuși tot ce ne-am propus. Anul acesta a fost unul dificil pentru toată lumea, dar am compensat momentele în care restricțiile nu ne-au permis să ne antrenăm în formula clasică, muncind și mai mult. Le mulțumim tuturor celor care ne susțin și ne dorim să le oferim o surpriză plăcută la finalul acestui weekend”, a declarat Cristina Pîrv înaintea Turneului de Promovare de la Craiova.

Programul turneului:

 • Vineri, 16 aprilie 2021
  • Ora 15:00: CS Dacia Mioveni 2012 - CSM Focșani 2007
  • Ora 18:00: ACS Volei Turda „Cristina Pîrv”  –  SCMU Craiova
 • Sâmbătă, 17 aprilie 2021
  • Ora 15:00: ACS Volei Turda „Cristina Pîrv”-  CS Dacia Mioveni 2021
  • Ora 18:00: SCM “U” Craiova – CSM Focșani 2007
 • Duminică, 18 aprilie 2021
  • Ora 11:00 ACS Volei Turda „Cristina Pîrv” - CSM Focșani 2007
  • Ora 14:00: CS Dacia Mioveni 2012 – SCMU Craiova

Meciurile vor fi transmise LIVE

Meciurile se vor desfăşura fără spectatori ca urmare a Ordinului Ministerului Tineretului şi Sportului şi al Ministerului Sănătăţii. Acestea vor fi transmise de televiziunea Oltenia TV și LIVE pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/olteniatvro, iar cele ale echipei turdene vor putea fi urmărite și pe pagina de FacebookACS Volei Turda: https://www.facebook.com/acsvoleiturda .

Despre ACS Volei Turda „Cristina Pîrv”

ACS Volei Turda „Cristina Pîrv” a fost înființată din dorința Cristinei Pîrv de a se implica în voleiul turdean, acolo unde a început și povestea ei. Echipa este alcătuită din turdence și fete din împrejurimi și își dorește să promoveze cât mai mult sportivii locali. În cadrul campionatului național anterior, voleibalistele au ajuns în turneul semifinal al Seriei Vest a Diviziei A2, turneu care a avut loc tot la Craiova.

Din staff-ul echipei ACS Volei Turda „Cristina Pîrv” fac parte: Cristina Pîrv – fondatorul și președintele clubului sportiv, Bogdan Tănase, antrenorul echipei, Vlad Toma, preparatorul fizic al formației turdene și Alexandru Lazăr, antrenor și președinte de onoare al clubului, fiind totodată cel care a descoperit-o pe Cristina Pîrv.

Echipa ACS Volei Turda „Cristina Pîrv” este susținută de Primăria municipiului Turda.

Sponsori: Primăria municipiului Turda, East Agro, Compania de Apă Arieș Turda SA, Salina Turda.

Persoană de contact:
Maria Man
 - 0744191176

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS