Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

01
Fri, Jul
103 New Articles

Campionul naţional de box, Iosif Băndulă, a fost premiat de primarul Dorin Nicolae LOJIGAN

Sport
Tools
Typography

Primăria Municipiului Câmpia Turzii premiază și susține performanța tinerilor din oraș, iar acest lucru a fost exprimat, în cursul zilei de astăzi.

Primarul Municipiului Câmpia Turzii, Dorin Nicolae LOJIGAN, i-a înmânat astăzi premiul special sportivului, Iosif Băndulă, de la AGM Ringbox Câmpia Turzii, pentru rezultatul deosebit, obținut la începutul lunii, în cadrul Campionatului Național de Cadeți de la Arad.

„După 35 de ani, Câmpia Turzii are un nou campion la box, categoria cadeți. Apreciez rezultatul obținut și consider că munca acestui tânăr trebuia recompensată. Primaria Câmpia Turzii îi oferă un premiu de 3000 de lei tânărului campion.

Chiar dacă închiderea sălilor de sport a îngreunat pregatirea sportivilor, această măsură a fost compensată prin munca antrenorilor.

Îl felicit pe tânărul campion, cât și antrenorii acestuia, dorindu-le ca pe viitor să obțină cât mai multe rezultate demne de podium !”, a declarat Dorin Nicolae LOJIGAN, primarul Municipiului Câmpia Turzii.

Rezultatul tânărului pugilist duce mai departe tradiția sportivă din orașul nostru și menține vie flacăra performanței sportive.

Iosif Băndulă a demonstrat, prin munca și rezultatul său, că obstacolele vieții nu se pot pune în calea gloriei, atunci când ești ambițios și devotat în ceea ce faci.

Direcția Relații cu Comunitatea

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS