Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

02
Thu, May
101 New Articles

Cristina Burciu, PNL: Creșterea economică din investiții va aduce o creștere semnificativă a calității vieții cetăţenilor

PNL
Typography

Partidul Național Liberal se va implica activ în scopul definitivării procesului de reformă a statului, un demers necesar evoluției sustenabile a României, care a fost amânat nejustificat timp de 30 de ani.

Guvernul susținut de PNL a inițiat un program complex privind ordonarea cheltuielilor publice, astfel încât un procent semnificativ din buget să fie destinat investițiilor în cele mai importante domenii, Sănătatea şi Educaţia, precum și pentru creșterea salariilor cadrelor didactice, așa cum ne-am angajat în fața oamenilor.

Trebuie să remarcăm că anul trecut, pentru prima dată în ultimii ani, creşterea economică a României a rezultat într-un procent mai mare din investiţii, nu din consum, așa cum s-a întâmplat o lungă perioadă. Aceste investiţii concludente pot fi observate de fiecare român, mai ales în infrastructura de transport şi în dezvoltarea afacerilor, respectiv segmentele economice care creează noi locuri de muncă, stabile și bine plătite.

În consecință, Executivul și-a fixat drept ținte primordiale pentru acest an continuarea obiectivelor investiționale, mai ales în infrastructura mare.

Îmbucurător pentru populație este faptul că vor fi finalizate lucrările pe mai multe loturi de autostradă din toată țara, inclusiv în Transilvania, ceea ce înseamnă vești bune și pentru clujeni.

Sunt convinsă că toate aceste previziuni optimiste, perfect realizabile și argumentate prin fapte concrete, vor permite în continuare modernizarea și dezvoltarea României la toate nivelurile, astfel încât să devenim o țară puternică, respectată, cu o creștere semnificativă a calității vieții cetăţenilor săi.

Deputat PNL Cluj,
CRISTINA BURCIU

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS