Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

01
Wed, Feb
122 New Articles

PSD Turda, la microrevelion

Diverse
Typography

- comunicat -
Câteva sute de membri și simpatizanți ai Partidului Social Democrat au participat la petrecerea de Microrevelion organizată vineri, 5 februarie 2016, la Turda.

Printre invitați s-au numărat Președintele executiv al PSD Cluj, deputatul Cornel Itu, deputatul Aurelia Cristea, senatorul Alexandru Cordoș și Președintele PSD Cluj Remus Lăpușan.

"Turda este un oraș cu oameni buni, oameni frumoși și oameni harnici, iar cu ocazia acestui eveniment am avut bucuria și onoarea de a fi alături de o parte dintre ei. Astfel de evenimente au ca scop întărirea spiritului de echipă și reafirmarea obiectivelor noastre de a sluji interesul general al comunității locale în conformitate cu proiectele pe care le susținem, pentru ca orașul în care trăim să devină un oraș modern, european, democratic și prosper" spunea Cristian Octavian Matei, președintele PSD Turda.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS