Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

05
Sun, May

VIDEO | Accident între Feleac şi Vâlcele: neasigurarea a dus la pagube materiale şi leziuni uşoare

Aiţilop
Tools
Typography

Marţi, 18 februarie, în apropierea prânzului, a avut loc un accident rutier intre Feleac şi Valcele, pe DN1.

Un conducător auto de 57 ani din Câmpia Turzii cu direcţia Cluj-Napoca, neasigurandu-se, virează de pe banda 1 a DN1 pentru a întoarce, moment în care este lovit lateral de un autoturism condus de un conducător auto de 24 ani din Cîmpeni, judeţul Alba, care circula, de asemenea, spre Cluj-Napoca pe banda 2.

În urma impactului a rezultat rănirea unei pasagere de 32 de ani din judeţul Alba aflate pe locul din spate-dreapta în autovehiculul condus de conducătorul auto din Câmpeni.

Din primele informaţii ar fi suferit leziuni uşoare.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS