Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

03
Fri, May
101 New Articles

Elevii turdeni, asteptati la un concurs de pictura organizat de biblioteca turdeana

Diverse
Tools
Typography

Biblioteca Municipală „Teodor Murăşanu" Turda vă invită să participaţi la cea de-a XXII-a ediţie a concursului de pictură „Personaje îndrăgite din cărţi".

Concursul va avea loc în data de 29 octombrie 2014, ora 16, la Şcoala Gimnazială „Avram Iancu" Turda, Str. Rapsodiei nr. 1, şi se adresează elevilor din clasele II-IV şi V-VIII.

Concursul va consta din reprezentarea în acuarelă sau tempera a unor personaje din cărţile pentru copii, specifice vârstei concurenţilor participanţi. Pentru realizarea lucrării concurenţii vor avea nevoie de acuarele, sau tempera, pensule, foaie de bloc de desen mărimea A4, recipient pentru apă. Timpul de lucru este de 2 ore.

Pe verso-ul lucrării concurenţii îşi vor nota numele şi prenumele, clasa, şcoala, personajul (personajele) reprezentate, autorul şi titlul cărţii din care fac parte.

Picturile cărora le lipsesc datele de mai sus nu vor fi luate în considerare şi nu vor participa la concurs.

Listele cu cei înscrişi se vor transmite la sediul central al bibliotecii telefonic, sau prin fax, e-mail, până în data de 23 octombrie.

Concurenţii trebuie să fie cititori ai Bibliotecii Municipale, în cazul în care nu sunt se pot înscrie gratuit, până la data concursului, la sediul secţiei pentru copii din zona centrală, Str. Coşbuc, nr. 2 sau la secţia pentru copii a Filialei Oprişani - Str. Tineretului nr. 6, (în clădirea fostului Internat al Liceului Liviu Rebreanu, la parter).

Premiile se vor transmite câştigătorilor, prin intermediul profesorilor, la şcolile de unde provin aceştia.

Lucrările realizate de concurenţi vor fi expuse la Secţia pentru copii a bibliotecii din zona centrală.

Vă mulţumim pentru participare şi colaborare!

Director,
Nicolina Halgaş

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS