Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

24
Sun, Jan
253 New Articles

Probele scrise din cadrul examenului național de Bacalaureat, etapa specială, sesiunea iunie-iulie 2020

Diverse
Typography

În perioada 6-9 iulie 2020 se desfășoară probele scrise din cadrul etapei speciale a examenului național de Bacalaureat, sesiunea iunie-iulie 2020.

La nivelul județului Cluj s-au înscris 4 candidați, în vederea susținerii probelor scrise din cadrul etapei speciale a examenului național de Bacalaureat, după cum umează: 3 candidați pentru proba scrisă la Limba și literatura română - proba E a), 6 iulie 2020; 3 candidați pentru proba obligatorie a profilului - proba E c), 7 iulie 2020; 2 candidați pentru proba la alegere a profilului și a specializării -  proba E d), 8 iulie 2020 și 1 candidat pentru proba scrisă la Limba și literatura maternă - proba E b), 9 iulie 2020.

Primele rezultate vor fi afișate joi, 10 iulie 2020, până la ora 12:00, în centrul de examen organizat la nivelul județului Cluj.

În conformitate cu prevederile art. 5 și ale art. 6 din Regulamentul UE 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecția datelor - RGPD), precum și cu solicitarea Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, Ministerul Educației și Cercetării va publica rezultatele elevilor obținute în urma susținerii examenelor naționale prin anonimizarea numelui și a prenumelui.

Contestațiile pot fi depuse în ziua de 10 iulie 2020, în intervalul orar 14:00-19:00. Acestea pot fi depuse/transmise și prin mijloace electronice. În acest caz, candidații completează, semnează și depun/transmit prin mijloace electronice și o declarație-tip în care se menționează faptul că au luat cunoștință că nota acordată ca urmare a soluționării contestației poate modifica, după caz, nota inițială, prin creștere sau descreștere. Pentru candidații minori, declarația-tip este semnată și de către părinții/reprezentanții legali ai acestora.

Rezultatele finale vor fi afișate duminică, 12 iulie 2020.

Biroul de presă al I.Ș.J. Cluj

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS