Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

08
Sat, Aug
264 New Articles

Informare privind situația statistică a contestațiilor depuse în sesiunea iunie-iulie 2020 a examenului național de Bacalaureat, la nivelul județului Cluj

Diverse
Typography

În perioada rezervată depunerii contestațiilor, etapă subsecventă afișării primelor rezultate din sesiunea curentă a examenului național de Bacalaureat, la nivelul județului Cluj au fost înregistrate  1.377 de contestații.

Dintre acestea, 519 contestații au vizat lucrări la proba scrisă de Limba și literatura română – E)a), 28 de contestații au fost depuse la proba de Limba și literatura maternă - E)b), în timp ce la proba obligatorie a profilului – E)c) s-au înregistrat 426  contestații. La proba la alagere a profilului și a specializării – proba E)d) au fost depuse 404 contestații.

Cele mai multe contestații au fost depuse în Capitală (7.380) și în județele Constanța (2.941), Argeș (2.868) și Suceava (2.527), iar cele mai puține – sub 650 de contestații - în județele Mehedinți (639), Călărași (637), Covasna (627), Ialomița (623) și Tulcea (539).

Soluționarea lucrărilor contestate va avea loc în perioada 1-4 iulie 2020, rezultatele finale urmând să fie făcute publice duminică, 5 iulie 2020.

Biroul de presă al I.Ș.J. Cluj

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS