Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

07
Sun, Mar
277 New Articles

A început vaccinarea personalului și beneficiarilor din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Cluj

Sănătate
Typography

Vineri, 15 ianuarie a.c., a debutat cea de-a doua etapă a campaniei de vaccinare anti-Covid cuprinzând personalul din serviciile sociale, beneficiarii adulți din serviciile rezidențiale, copiii peste 16 ani, precum și angajații centrelor rezidențiale, de recuperare și de zi din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Cluj, instituție de interes public subordonată Consiliului Județean Cluj.

Astfel, această primă acțiune a vizat vaccinarea unui număr de 102 persoane, salariați și beneficiari ai Centrului de Îngrijire și Asistență Cluj-Napoca, situat pe strada 21 Decembrie, nr. 138.

Totodată, la nivelul DGASPC Cluj vor fi imunizate în total peste 600 de persoane, într-un interval de 10 zile.

În vederea asigurării cadrului optim pentru desfășurarea activității de administrare a vaccinului anti-covid, au fost organizate echipe mobile formate din medici și asistente medicale din cadrul instituției publice clujene.

 

Biroul de presă
15 ianuarie 2021

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS