Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

18
Sat, May
84 New Articles

LUNA: Daniel Valean explica proiectul de la Campia Turzii | VIDEO

Social
Tools
Typography

Prezent la întâlnirea cetăţenească desfăşurată la căminul cultural de la Luna, părintele Daniel Vălean a făcut o scurtă prezentare a proiectului pe care parohia pe care o reprezintă intenţionează să îl deruleze la Câmpia Turzii.

Astfel, de faţă cu cetăţenii prezenţi, părintele Daniel Văleanvorbea despre căminul de bătrâni care ar urma să fie realizat la Câmpia Turzii - proiect despre care am discutat şi cu primarul Laurenţiu Tör - şi în care se doreşte implicarea mai multor administraţii locale.
Această implicare ar presupune contribuţii la investiţia care urmează, contribuţii în schimbul cărora, de exemplu, comuna Luna ar putea beneficia de câteva locuri pe care să le ocupe vârstnicii nevoiaşi din Luna în căminul de bătrâni, dar şi de locuri de muncă pentru persoane din Luna pentru că la cămin va fi nevoie şi de angajaţi.
"Noi, ca biserică şi ca şi comunitate creştină considerăm că nu este suficient să vorbeşti de la amvon, trebuie să şi faci, să faci ceva pentru oameni, din punct de vedere social. Şi atunci în acest fel înţelegem noi să venim şi să ajutăm credincioşi noştri şi comunitatea, indiferent că e vorba de ortodocşi, maghiari, reformaţi, catolici etc.", spunea Daniel Vălean în discursul său din care vă invităm să urmăriţi marea parte în filmul de mai jos.

{youtube}WuJsLgkpq5c{/youtube}

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS