Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

18
Sat, May
84 New Articles

Reprezentantii CAA au dus daruri la "Acoperamantul Maicii Domnului" | VIDEO

Social
Tools
Typography

Ziua de joi, 5 decembrie, a fost una aparte pentru copiii şi vârstnicii de la aşezământul "Acoperământul Maicii Domnului", de pe lângă Parohia Ortodoxă Oprişani II.

Pentru ei, reprezentanţii lui Moş Nicolae au fost angajaţi ai Companiei de Apă Arieş care i-au vizitat împreună cu directorul Cristian Matei şi le-au adus daruri cu ocazia sărbătorii Sfântului Nicolae.
Primii care au primit daruri au fost copiii de la grădiniţa socială a aşezământului. după ce şi-au primit pacheţelele, cei mici i-au răsplătit pe musafiri cu cântece, colinde dar şi cu câte o felicitare pe care au confecţionat-o chiar ei.
Apoi, reprezentanţii CAA au trecut prin aproape fiecare cameră pentru a oferi pachete vârstnicilor cazaţi la Acoperământul Maicii Domnului din cartierul Oprişani.
În total au fost pregătite 120 de pachete dintre care 90 pentru vârstnici şi restul pentru copii, preciza directorul CAA, Cristian Matei.
La final, oaspeţii au fost răsplătiţi şi cu o poezie a celui care este cunoscut drept poetul de la cămin - Eugen Anca, fost muncitor la combinatul de la Câmpia Turzii şi cazat în aşezământul de la turda încă din urmă cu 10 ani - care a recitat o poezie creaţie proprie.
"Nu suntem la prima întâlnire cu aceste persoane care au probleme financiare şi familiare", spunea Cristian Matei care considera că şi aceste persoane merită o clipă de fericire, să le dăm puţin din binele nostru, să aibă şi ei "revelaţia" serii de Moş Nicolae. Declarându-se foarte emoţionat, directorul general al CAA spunea: "Consider că toată lumea trebuie să facă acest lucru, să dea puţin din ceea ce are celor nevoiaşi - aşa-zisa zeciuială biblică - de care nu trebuie să uităm, pentru că altfel toată lumea avem doar de suferit". "Cred că în momentele noatre de meditaţie este bine să ne aducem aminte de aceşti oameni şi să încercăm să-i respectăm, să-i ajutăm", mai spunea Cristian Matei considerând că "nu trebuie să uităm niciodată că toţi vom ajunge la această vârstă, oricăruia dintre noi i se poate întâmpla ceva care să te aducă în această stare".

{dailymotion}x1833fl_2013-12-05-caaamd{/dailymotion}

 

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS