Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

03
Fri, May
101 New Articles

Turdeanul Cornel Vana expune la Palatul Voievodal din Turda

Eveniment
Tools
Typography

Primăria Municipiului Turda şi Muzeul de Istorie vă aşteaptă la vernisajul expoziţiei de pictură "Pârâul sub cerul iernii" ce va avea loc miercuri, orele 17:00, la sediul din strada B. P. Haşdeu, nr. 2.

Vor fi expuse 47 de lucrări din colecţia pictorului turdean Cornel Vana, lucrări cu tematică diversă, de la grafică de șevalet la peisaj, de la natură statică la personaj. În cadrul vernisajului vor prezenta directorul muzeului Dr. Mariana Pîslaru şi Vasile Mureșan. Expoziţia va fi deschisă în perioada 12 martie – 30 aprilie 2014.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS