Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

03
Fri, May
101 New Articles

FR Karate WKC - pregatiri pentru europenele de la Verona din acest an

Eveniment
Tools
Typography

(comunicat)
FR Karate WKC îşi sporeşte turaţia antrenamentelor sportivilor demarând, în acest weekend, pregătirile în vederea Campionatului European WUKF - Verona 2014.

Recent intors din Belgia, antrenorul clubului CS Tiger Arad, club afiliat la FR Karate WKC, dl. Mesean Liviu, a ţinut să puncteze faptul că "Rezultate deosebite s-au obţinut şi la categoriia de copii în competiţia internaţională de la Herstal, Belgia, unde FR Karate WKC a fost reprezentata prin sportivii Mesesan Adrian - locul I kumite, locul II kata - şi Lengyel Andreas - locul II Kata şi locul III kumite - putând asfel concluziona că viitorul lot al FR Karate WKC deja începe să se formeze"
karate2În acest fel politica propusă Adunării Generale recent încheiată la Poiana Braşov de noua conducere a FRK WKC în vederea menţinerii performanţelor sportivilor români şi asigurarea din timp a viitorului lot naţional încep să se creioneze.
În acest sens cluburile federaţiei nu vor precupeţi niciun efort pentru a urma calendarul competiţional, atat în ce priveşte cantonamentele de pregătire cat şi competiţiile de verificare, prin concursuri în care aceştia să îşi poată demonstra valoarea în faţa selecţionerilor federaţiei.
CS Samurai - Turda, unul din cluburile emblematice ale federaţiei, organizează în acest weekend CUPA POTAISSA, aflată la a III-a ediţie, unde sunt asteptaţi copiii, cadeţii şi juniorii federaţiei care ţintesc la un loc în lotul naţional. Competiţia se bucură de sprijinul autorităţilor locale din oraşul Turda dorindu-se să devină o competiţie de tradiţie în calendarul activităţilor sportive ale urbei.

Biroul de Presa
FR Karate WKC

ANDREI CONSTANTIN
Tel. 0765415841
e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS