Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

04
Sat, May
101 New Articles

Colinde si eleganta la Primarie

Eveniment
Tools
Typography

Vineri, 20 decembrie 2013, începând cu ora 19.00, s-a desfăşurat în Sala Mare a Primăriei Turda, un concert de colinde şi cântece de Crăciun, eveniment pe care organizatorii lui, respectiv Fundaţiile Doriana şi Tinerii Alfa&Omega, l-au dedicat tinerilor.

La evenimentul muzical, au fost prezenţi din partea administraţiei locale, viceprimarul Lucian Varo şi consilierul local Mariana Dobra. Sala Primăriei s-a dovedit neîncăpătoare, numărul spectatorilor fiind impresionant, în cea mai mare parte copii şi adolescenţi.
Artiştii, în general elevi de liceu, au cântat live timp de 1 oră şi jumătate, spre încântarea publicului spectator. Au urcat pe scenă: trupa PAS, Denisa Coroian, Dalia Crişan, Denisa Gherasim, Denisa Bodea, Magdi Ferghete, Ligia Rusu, Patricia Cost şi Naomi Rusu. Repertoriul abordat, a fost un mănunchi de colinde şi cântece de Crăciun din repertoriul universal, variantele în limba română.
Fiecare piesă muzicală interpretată, a fost răsplătită cu aplauze de publicul prezent, mai cu seamă spre final, când în timpul piesei „Jingle bell rock” (varianta în limba română), publicul spectator s-a ridicat în picioare aplaudând şi cântând alături de artiştii ce se aflau în acel moment pe scenă: Denisa Coroian, Denisa Bodea, Ligia Rusu şi Dalia Crişan.
Pe toate durata celor cca. 90 de minute de muzică, atmosfera a fost una caldă, plină de emoţie şi bun-gust, atât pe scenă, cât şi în sală. Programul artistit a fost realizat profesionist, cu piese şi orchestraţii orientate înspre cei cărora le erau dedicate şi anume, copiilor şi adolescenţilor.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS