Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

03
Fri, May
101 New Articles

A început montarea dispenserelor cu dezinfectant la scările blocurilor de locuinţe

Administraţie
Tools
Typography

Primăria Municipiului Turda a început să distribuie și să monteze dispenserele cu dezinfectanți în scările de bloc. Absolut toate blocurile din Turda vor fi dotate cu aceste dispensere și vă rugăm să le păstrați așa cum le-ați primit și să le folosiți cu responsabilitate.

Locul de amplasare se stabilește de comun acord cu reprezentanții Asociațiilor de Proprietari și se va urmări modul de gestionare a acestora, astfel încât să poată fi utilizate cu ușurință de toată lumea și să fie în siguranță. În total s-au cumpărat 780 de dispensere din inox.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS