Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

15
Wed, May
90 New Articles

Primăria Turda a organizat o ședință de lucru cu toți factorii implicați în prevenția și tratarea afecțiunilor virale

Administraţie
Tools
Typography

Medici școlari, un medic specialist în boli infecțioase, managerul Spitalului Municipal Turda, directorii instituțiilor de profil și ai unităților de învățământ au stat la aceeași masă și au discutat despre măsurile pe care le-au luat în ceea ce privește educația sanitară și prevenția, în contextul emiterii unei alerte globale de către Organizația Mondială a Sănătății privind noul coronavirus.

Până în acest moment în absolut toate școlile, creșele și grădinițele din Turda s-au luat măsurile necesare pentru prevenirea și limitarea îmbolnăvirilor, situația fiind atent monitorizată de către administrația publică locală. Mulțumim tuturor pentru participare!

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS