Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

16
Thu, May
91 New Articles

Program prelungit la casieriile Serviciului de Taxe și Impozite locale din Câmpia Turzii

Administraţie
Tools
Typography

Pentru a veni în beneficiul cetățenilor municipiului nostru, serviciul Încasare Urmărire și Executare Silită din cadrul Direcției de Taxe și Impozite Locale a prelungit, cu o oră pe săptămână, programul casieriei.

Analizând datele de circulație ale cetățenilor noștri s-a constatat că, grație tradiționalei zi de târg, în fiecare zi de miercuri se înregistrează un număr mai mare de plăți la casierie.

Ca atare, s-a hotărât modificarea orarului.

Astfel, în fiecare zi de miercuri, programul va fi în intervalul orar 8:00-17:00, față de intervalul 8:00-16:00 care era până în prezent.

Direcția Relații cu Comunitatea

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS