Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

03
Fri, May
101 New Articles

“Plantăm, îngrijim și împădurim!” - acţiune de plantare în zona Băilor Sărate Turda

Administraţie
Tools
Typography

Primăria Municipiului Turda în parteneriat cu Regia Națională a Pădurilor Romsilva - Direcția Silvică Cluj-Napoca, organizează activitatea de bioremediere, sub sloganul „Plantăm, îngrijim și împădurim!”. 

Acțiunea  urmează să se desfășoare în data de  7 aprilie 2017, începând cu ora 9.00 și constă  în plantarea a 1500 de puieți de „sterjar roșu”,  în zona Băilor Sărate, în colaborare cu 170 de elevi care își desfășoară activitatea în unitățile de învățământ din cadrul Colegiului  Tehnic Turda  (70 elevi) și Colegiul Dr. Ioan Rațiu Turda (100 elevi).

Acțiunea face parte din activitățile prevăzute încă din luna ianuarie în Calendarul de Mediu 2017 al Primăriei Municipiului Turda.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS