Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

14
Tue, May
82 New Articles

Cadoul Primăriei Turda, de Dragobete: gratuitate la patinoar. Vezi cine beneficiază

Administraţie
Tools
Typography

Administraţia locală turdeană a transmis un comunicat de presă care nu are decât să îi bucure pe îndrăgostiţi precum şi pe îndrăgostiţii de practicarea patinajului: de Dragobete intrarea la patinoarul din Turda este gratuită în limitele precizate de autorii comunicatului.

Mai exact, iată ce se precizează în comunicatul transmis de administraţia turdeană: “De «Dragobete», Primăria Municipiului Turda oferă tuturor elevilor din instituțiile de învățământ și îndrăgostiților gratuitate la patinoarul din Parcul Central, vineri, în data de 24 februarie. Astfel încheiem sezonul de patinaj 2016 - 2017. Îi invităm pe toți cei care doresc să se bucure în mod gratuit de această ultimă zi pe gheață din sezon”.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS